Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider

Varför en centraldammsugare?

 

Centraldammsugaren är en smart lösning för hemmets städning. Fördelarna med centraldammsugare är dess användarvänlighet, enkelhet att använda och bättre städresultat, jämfört med en vanlig, rörlig dammsugare.

Centraldammsugare är tyst, eftersom centralenheten, som vanligtvis placeras långt ifrån hemmets bostadsutrymmen, har bättre ljudisolering än en bärbar dammsugare. När man slipper ljudet, orkar man koncentrera bättre på själva städningen.

Vid centraldammsugning leds frånluften vanligtvis ut från huset eller lägenheten. Till skillnad för en vanlig dammsugare kommer frånluften inte att recirkulera tillbaka till inomhusluften och även de finaste dammpartiklarna fångas. Städresultatet är betydligt bättre än när man dammsuger med en vanlig dammsugare och man kan glädjas av det fina resultatet längre.

 

Centraldammsugaren är ett miljömedvetet val

En centraldammsugare håller normalt i tiotals år och det går att hitta reservdelar även för äldre modeller.

Puzer är en finländsk kvalitetsprodukt, som har tillverkats i mer än 20 år. Genom att välja en inhemsk Puzer-produkt hjälper du till i främjandet av sysselsättning.

 

 

Visa Laura Ruoholas Puzer demo video