FI 2

KP-Tekno Oy

 

Puzer-keskuspölynimureita on valmistettu pian 25 vuotta. KP-Tekno Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi keskuspölynimureita kotimaan markkinoille ja muihin EU-maihin.

Kehitämme ja tuotamme asiakkaillemme uusinta imuriteknologiaa, jolla kodin puhtaanapito on vaivatonta ja helppoa. Yrityksen omat tuotanto- varasto- ja toimistotilat sijaitsevat Kirkkonummen Masalassa ja toimintamme on jatkunut yli kaksikymmentä vuotta.


Puzer-keskuspölynimurit ovat Avainlippu-tuotteita

KP-Tekno on toimialansa ainoa täysin suomalainen yritys jonka omistus ja tuotanto sijaitsevat Suomessa. Yritys kuuluu Stephen Industries-konserniin.

Stephen Industries Inc Oy on yksityinen suomalainen omistusyhtiö. Yritys on erikoistunut teknologiayritysten tunnistamiseen, hankintaan, hallintaan ja niiden kehittämiseen. Omistamiaan yrityksiä Stephen Industries on sitoutunut kehittämään pitkäaikaisesti. Yhdessä kansainvälisten partnereiden kanssa konserniin kuuluvia yrityksiä tuetaan ylläpitämään korkealaatuista tuotekehitystä ja luomaan innovaatiota uusimman teknologian avulla sekä löytämään uusia markkinoita.

www.stephenindustries.com

www.picosun.com

 

TTT jasenbanneri