takuuTuotteet

 

Puzer-keskuspölynimureita on valmistettu yli kaksikymmentä vuotta. Ne valmistetaan Suomessa ja Puzer-tuotteet ovat oikeutettuja käyttämään kotimaisuudesta kertovaa Avainlippu-tunnusta.

Puzer-mallisto kattaa yleisimmät kotitalouksien käyttötarpeet. Voit valita joko huippumodernin ja tehokkaan Ainon, kompaktin Eevan tai perinteisen Oivan. Erityisesti rivi- ja kerrostalohuoneistoihin on kehitetty Puzer Easy.

 

5-vuoden takuu

Puzer myöntää kaikille malleillensa, Ainolle, Oivalle, Eevalle ja Easylle viiden vuoden täyden takuun. Siivousvälineillä ja muilla varusteilla on vuoden takuu. Pitkän käyttöajan jälkeenkin Puzer-imureihin on saatavissa kattavasti varaosia.

Puzer on yksi keskuspölynimuriteknologian johtavia kehittelijöitä. Monet tänä päivänä käytössä olevat innovaatiot, kuten ympäristöystävällisemmästä muovista varustetut liimavapaat pölyputkistot tai hiljaiset ja tehokkaat läpipuhaltavat moottorit ovat ensimmäisinä otettu käyttöön Puzerissa.

Tänä päivänä olemme erityisesti kehittäneet pölypussiteknologian hyödyntämistä keskuspölynimureissa. Puzer Eeva oli ensimmäinen keskuspölynimuri maailmassa, jossa siivousilmavirta johdettiin pölypussin läpi. Näin ilmavirta tiivistää pölyä ja 8 litran pussiin mahtuu noin 60 litraa huonepölyä. Se on kolme kertaa tavanomaisen keskuspölynimurin, kuten Puzer Oivan, säiliön tilavuus. Näin pölypussin vaihtoväli on erittäin pitkä, Puzer Eevassa noin 6 kuukautta.

Pussin vaihto on helppoa ja siistiä ja niinpä Puzer Aino, Eeva ja Easy-mallit voidaan hyvin sijoittaa myös asuintilojen puolelle. Tiivistynyt pöly ei myöskään pääse enää pussia vaihdettaessa leviämään huoneilmaan kuten pölypussittoman imurin säiliötä tyhjennettäessä väistämättä käy.

Puzer Oiva on mallistomme perinteinen säiliökone. Se on varustettu vaihdettavalla sellulossakuitusuodattimella. Puzer ei kokemuksiinsa perustuen suosittele ns. kestosuodattimia, sillä tällaiset suodattimet tukkeutuvat ennen pitkää suodattimeen kertyvästä rasvasta ja mikropölystä, jonka seurauksena imurin imuteho heikkenee ja moottorin kestoikä lyhenee.

Rakennetpa uutta taloa, uusit vanhaa, asut kerros- tai rivitalossa tai vuokralaisena - voit aina valita Puzerin. Kotimainen, kestävä Puzer on turvallinen valinta. Tutustu sinulle sopivaan malliin, raikkaan puhdas koti syntyy Puzerilla.