Siivousvälineet

 

Puzer siivousvälinesarjat ovat ergonomisesti muotoiltuja ja mitoitettuja kestämään vuosien käytön. Siivousvälinesarjoihin kuuluu imuletkun lisäksi laadukkaat lattia-/matto-suulake, yhdistelmäsuulake, kapea kärkisuulake sekä teleskooppivarsi.

Puzer-siivousvälinesarjat ovat ergonomisesti muotoiltuja ja mitoitettuja kestämään vuosien käytön. Siivousvälinesarjoja on saatavissa joko perinteisenä imurasiakäynnisteisenä, jolloin imuri käynnistyy kun letku työnnetään imurasiaan tai kahvakäynnisteisinä, jolloin letkun kahvassa on käyttökytkin. Puzer Ainoon saa myös 4-asentoisella tehonsäädöllä varustetun siivousvälinesarjan.

1. Kahvakäynnistys-sarja 8 m, 10 m ja 12 m letkuilla.
Sarja sisältää letkun kahvakäynnistyksellä, teleskooppivarren, lattia-/mattosuulakkeen, kärkisuulakkeen, yhdistelmäsuulakkeen sekä letkutelineen.


2. Imurasiakäynnistyssarja, 12 m.

Sarja sisältää imurasiakäynnisteisen imuletkun teleskooppivarren, lattia-/mattosuulakkeen, kärkisuulakkeen, yhdistelmäsuulakkeen sekä letkutelineen. Letkua voidaan lyhentää tarvittaessa.


3. Tehonsäätösarja, 8 m tai 10 m letkulla.

Sarja sisältää letkun tehonsäädöllä, teleskooppivarren, lattia-/mattosuulakkeen, kärkisuulakkeen, yhdistelmäsuulakkeen sekä letkutelineen. Toimii vain Puzer Aino-keskusyksikön kanssa.

suulakesarja

 kaynnistyskahvat